Om Robin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Om ROBIN

Jag är född och uppvuxen i Helsingborg och fick som nittonåring upp ögonen för träning när jag spenderade ett år på Hawaii för att studera business management. Det var där jag tecknade jag mitt första gymkort och började träna främst för att bli bättre på att surfa. Men ganska snabbt insåg jag att träningen i sig och utvecklingen jag fick från den var roligare än själva surfingen. Jag hade börjat intressera mig mer och mer för sådant som kunde hjälpa mig utvecklas på gymmet och insåg snart att jag la ner mer tid på att studera kost och fysiologi än på mitt faktiska skolarbete.

Jag förstod att detta var mitt kall i livet och bestämde mig för att sadla om helt för att få studera fysiologi och biomekanik på heltid. Så efter ett universitetsbyte och en resa på ca 900 mil, landade jag i Halifax, Kanada för att studera rörelselära på Dalhousie University. Efter fyra år var jag en kandidatexamen rikare och på väg hem till Sverige för att följa min passion i livet, att få träna och hjälpa andra!

UTBILDNINGAR

dalhousie-crest-3
images1
csep2
  • B.Sc. Kinesiology (Exercise Science) – Dalhousie University
  • Advanced Fitness Assessment and Exercise Prescription for People with Disabilities – Dalhousie University
  • Certified Personal Trainer by Canadian Society for Exercise Physiology 2012
  • Health and Exercise Science, Health Promotion. – Colorado State University

Skräddarsydda upplägg

”Jag planerar och strukturerar ett upplägg som fungerar för just dig och din livsstil.”

Till skillnad från den konventionella tränaren har jag ingen bakgrund inom en specifik sport vilket jag ser som en styrka när det kommer till att individanpassa träningen. Jag har full förståelse för att varje person är unik och vi svarar olika bra på olika sorters träning. Att anpassa sig från de fysiologiska samt psykologiska aspekten är därför nödvändigt för hållbara resultat. Jag går in med en opartisk syn på individens behov och förutsättningar och anpassar uppläggen därefter.